سازمان همیاری شهرداریهای استان سمنان در تاریخ ۱۳۶۸ تاسیس گردید و در زمینه های مختلف در امور بازرگانی ، امور فنی مهندسی، خدماتی، خرید ماشین آلات، پروژه های مشارکتی، ایجاد شهرکهای صنعتی،کارهای تولیدی،کارهای معدنی، کارهای عمرانی شامل ساخت و ساز پروژه های مسکونی-تجاری- اداری و صنعتی، آماده سازی و … فعالیت دارد. سازمان همیاری شهرداریهای استان سمنان بعنوان یک سازمان اقتصادی بازرگانی و خدماتی منشأ خدمات بسیاری در استان بوده است. این سازمان در چند سال اخیر با فعالیتهای مختلف اقتصادی و کسب درآمد توانسته است پروژه های عظیم سرمایه ای را پایه گذاری و اجرا نماید. در حال حاضر نیز بعنوان یک سازمان پویا در بین سازمانهای همیاری کل کشور مطرح می باشد.
یکم آبانماه روز ملی آمار و برنامه ریزی
یکم آبانماه که در تقویم به نام روز ملی آمار و برنامه ریزی نامگذاری شده، اهمیت علم آمار را در شرایطی که ناگزیریم مسیر توسعه را برای ارتقا زندگی مردم طی کنیم، بار دیگر برای مردم و مسئولان یادآور می شود.در جهان توسعه یافته امروز، هیچ برنامه توسعه ای بدون دستیابی به آمار صحیح قابل تحقق نیست و هرچه اعتماد میان مردم و مسئولان افزایش یابد، بی تردید مردم در ارائه اطلاعات صحیح به آمارگران، بیشتر دقت می کنند و دولت نیز بدون هیچ واهمه ای با شفافیت و با آیینه آمار، شرایط مختلف جامعه را تبیین می کند. آمار رکن مهم برنامه ریزی است به طوری که بدون دستیابی به آمارهای متقن، هرگونه برنامه ریزی تنها حیف و میل کردن اموال عمومی محسوب می شود. بکارگیری از آمارهای صحیح در برنامه ریزی، هزینه ها را کاهش می دهد و از بروز خطرهایی که در هر برنامه ای امکان بروز آن است، جلوگیری می کند. تردیدی نیست، برای انجام سرشماری ها و طرحهای آمارگیری هزینه های بالایی تخصیص می یابد و در صورتی که نتایج سرشماری ها و یا طرحهای آماری نتواند به اطلاعات صحیح دست یابد نه تنها بدبینی را افزایش می دهد بلکه به واسطه هزینه هایی از جیب مردم که نتایجی هم در بر نداشته، زمینه های فروپاشی تعامل میان مردم و مسئولان را افزایش خواهد داد. متاسفانه در سالهای اخیر برخی از مسئولان آمار غیرواقعی به مردم ارائه می دادند که این امر زمینه های بی اعتمادی را در جامعه افزایش داد لذا دولت تدبیر و امید مسئولیت سنگینی را پس از این سالهای دشوار برعهده گرفته تا اعتماد خدشه دار شده را دوباره به جامعه برگرداند

اعتراض و افشاگری امام خمینی علیه پذیرش کاپیتولاسیون ۴ آبانماه سال ۱۳۴۳ هجری شمسی
کاپیتولاسیون
کاپیتولاسیون، به قراردادهایی گفته می شود که از لحاظ تاریخی ، سابقه ای طولانی دارد وبه موجب آن، اتباع یک دولت در قلمرو کشور دیگر، مشمول قوانین کشور خود می شوند. این قراردادها اغلب بین دولت های اروپایی با دولتهای آسیایی و آفریقایی بسته شده و دراین صورت ، قدرت اروپایی بر یک کشور تسلط پیدا کرده واتباع آن از تمامی حقوق و امتیازات برخوردار می شدند.
به عنوان مثال اگر در آن کشور یک فردی را به قتل می رساندند، دستگاه قضایی آن کشور نمی توانست فرد خاطی را طبق قوانین کشور خودش محاکمه کند . این قانون از جمله قوانینی است که مدعیان حقوق بشر، مرتکب آن شده و با روح قوانین الهی، به ویژه، دین اسلام،سازگار نیست..

تصاویری از پروژه های اجرا شده توسط سازمان همیاری